About Me

Bachelor in Business Administration, majoring in Business Logistics, but interested in law, music and fashion, particularly in criminal law, vocals and fashion merchandising.

Also enjoy viewing films and traveling.

Have lived in four different countries.

Favorite cities are Paris, Singapore and Hamburg.

Love country and classic rock.

Favorite designers are: Marc Jacobs, Philip Lim and Thakoon. They always make edgy but wearable and pretty pieces.

Fashion must-haves: Black pants, vests, killer shoes.

Fashion Icons I look up to: Chloe Sevigny, Mary-Kate Olsen

Keeping up-to-date: Who What Wear, teen Vogue, blogwalking

  1. June 1, 2009 at 5:20 am

    Ragiiiiilll, apa kabarr? ya ampun gue ga nyangka lo sestylist ini sekarang hihii..masih di belanda? masi suka ketemu mimi ga?

    ko lo kurusaan gill?hihi but it nice to see you on your stylist outfit! seriously! gue taro elo di blog gue yaaa?as my blogroll hihi..

    • Ragil Mega
      June 1, 2009 at 8:43 am

      Iii gue jadi malu heheh.. nggak sestylish itu lahh gue cuma coba2 hihihi. Udah nggak di Belanda, Kan, gue sekarang di Kanada. Lo apa kabar?

  2. nisch4
    March 23, 2010 at 12:09 am

    Hi Ragil,
    izin link blognya ke blog saya yah, saya suka sekali baca cerita-ceritanya tentang hidup di negeri orang, kebetulan saat ini saya bekerja sebagai supporting finance di salah satu oil&gas company di jakarta.
    thanks 🙂

    • Twenty South
      March 24, 2010 at 7:26 pm

      Nisch4, nice to meet you. silakan.. tapi blog ini gak banyak tulisan sih hehe.. aku ada blog satu lagi http://ragil-is-married.blogspot.com/ itu lebih banyak cerita (dan dumelan). Minta link blogmu juga yah =)

  3. June 3, 2010 at 6:44 pm

    suka fashion y??
    lanjutkaan 🙂

    • Twenty South
      June 10, 2010 at 10:24 pm

      iyaaa 🙂 Makasih yaaa.. kiss kiss

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: